Fastfood & Café & Restaurant Expo

19.03.2025 - 20.03.2025

FASTFOOD & CAFE & RESTAURANT EXPO (FFCR) on toitlustusele ja toidutootjatele ning kaubandusele suunatud erialamess. Tegu on selle aasta Soome suurima toitlustusvaldkonna messiga. FFCR  toimub Helsingis üle aasta, vaheldumisi Gastro messiga. Aastal 2023 oli messil üle 7100 külastaja, Eestiski on mess tuntud ja külastajaid käib ligi 300.

Eksponendile

Soovid osaleda messil – saada päring või kirjuta Profexpole info@profexpo.ee.

Tooted ja teenused messil

FFCR messi ekspositsiooni kuuluvad tooterühmad ja valdkonnad on järgmised: toit, joogid, pakend ja pakkeseadmed, automaadid ja  dispenserid, interjöör ja sisekujundus, lauakatte vahendid, köögiseadmed ja vahendid, pagar ja kondiiter, tööriided, hügieen ja puhastus, jäätmekäitlus, turvavarustus, tarkvaralahendused.

Lisaks Soomele on osalemas eksponente Taanist, Rootsist, Hollandis, Inglismaalt ja Eestist. Meie toidutööstust esindab messil AS Eesti Pagar, Flamingo Bowl ja MiniMelts.

Kõigi osalejate nimekirja leiab korraldaja kodulehelt.

Teemaalad ja programm

Programmis on tulemas Fastfood Champion Sandwich võistlus, Mocktail võistlus, veinide degusteerimine, külalisesinejad jm.

Uueks üritusel on Innovatsioonigalerii, kus külalised saavad tutvuda kõige uuenduslikumate uudistega, aga ka innovation awards konkurss, mis autasustab FFCR parimaid uuendusi.

Tänavusel üritusel on saadaval ka mobiilirakendus, mis võimaldab külastajatel teiste külastajate ja eksponentidega suhelda.

Sihtgrupid

Külastama oodatakse kiirtoidukettide, kohvikute ja restoranide juhatajaid, omanikke, ostujuhte ja kioskite, bensiinijaamade ning jaemüügikettide ostujuhte, kokki, tootearendajaid, dietolooge ja toitumisspetsialiste. Infot osalejate, programmi ja tasuta seminaride kohta saab korraldajate kodulehelt alloleva lingi kaudu. Sissepääs erialaspetsialistidele alates 18. eluaastast. Messile ei oodata õpilasi.

Külastajale

Messikülastuspakett:

Profexpo korraldab erialakülastajatele messikülastusreisi kolmapäeval, 19. märtsil koos seminariga laevas (Seminaril kohad täis!), 19. märtsil ilma seminarita ja neljapäeval, 20. märtsil. Registreerimine on avatud!

Seminaril astub ülesse Silver Saa, restoran Aroma peakokk, kes kõneleb oma kasvukogemustest ja tähelepanekutest tehes oma sõnul elu suurimat sammu ning avades uut söögikohta Tallinna kesklinnas.

Kõnelema tuleb ka Sindy Püssa, Gelato Ladies asutaja ja juht, kes annab ülevaate magusamaailma trendidest. Kümme aastat kogemust käsitööjäätise alal pidevalt arenedes annab perspektiivi tunnetuse ning jaanuaris Itaalias maailma suurimal gelato-, pagaritoodete-, kohvi- ja šokolaadimessil SIGEP WORLD töötamine toob värske visiooni tulevikusuundadest sektoris.

REGISTREERIMISVORM JA REISIPAKETT

Avamisajad:

Mess on avatud K 19.3 kl 10-18, N 20.3. kl 10-17.
Sissepääs vaid erialainimestele, vanusepiirang 18 aastat.

Transport Messikeskusesse – muutunud on trammiliinid

Helsingi Messikeskus asub Pasila linnajaos ja on kergesti leitav. Sadamasse saabudes soovitame trammiga sõita kesklinna raudteejaama. Edasi rongiga ca 5 min esimese peatuseni – Pasila. Lähirongid, mis Pasilas peatuvad väljuvad reeglina 1. ja 2. teelt. Trammis ostetud pilet kehtib ka lähirongides sõiduks Pasila peatuseni. Näiteks Läänesadamast Tallinki laevaga tulles saab trammidega 7 ja 9 sõita kesklinna. Viking Line sadamast saab kesklinna trammiga 5. Tagasitee Messikeskusest algab Pasilast rongiga, 5 minutit sõitu lõpp-peatusesse – Helsingi raudteejaama, ning sealt edasi trammiga.
Täpsemalt transpordist: soomekeelne info ja ingliskeelne info.

Ürituse koduleht »